Aktuellt

Nya extrema Ygeman-rekord för elpriserna - 630 öre per kWh i södra Sverige på måndagen den 29:e november

"Vi har inte elbrist." - energiminister Anders Ygeman (S) till Expressen 8:e september 2021 Nordpool har nu fastställt elpriserna ...

2020-05-09 19:43

Några ord om Redovisningsavdelning Marviken

Spelade in några filmer om Redovisningsavdelning Marviken när jag var i Stockholm. Här är en av dem.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Kika på videon. Helt färsk på Youtube Svensk anläggning
  https://youtu.be/9_wn612cVW0

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till bokens framgångar. Gillar inte att läsa men ljudbok går bra och är avslappnande.

  Om man ska lyssna på någon av dina böcker, vilken ska man börja med? Vilken är din egen favorit?

  SvaraRadera
 3. Förresten fick jag för mig att du någon gång skrev nåt i stil med att "nu är jag klar med första delen i en ny serie böcker, den ska heta Redovisningsavdelning Marviken".

  Är den fristående eller kommer det fler? Slutet tyckte jag öppnade för både och, alltså det går både att fortsätta men det funkar också som ett bra slut på en fristående bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det här är fristående. Men slutet öppnar onekligen för fortsättning, det brukar mina böcker göra. Om inte annat för att ge lite utrymme för läsarens fantasi.

   Radera
 4. Gammalt inlägg men vill ändå gratulera till en lyckad bokrelease. Fick mitt exemplar förra torsdagen och har nu läst färdigt. Helt klart en av dina bästa böcker såhär långt även om jag gillat alla. Men i denna har du en storyline som jag anser bättre byggs upp där man som läsare introduceras till SCI-FI delen och ledtrådar genom boken gör att man när man kommer mot slutet uppfattar det som en naturlig utveckling av händelseförloppet snarare än en enorm tvist. I stjärnklart serien kändes det som du snarare hoppade mellan två olika historier från början av serien till slutet där det krävdes större tålamod med SCI-delen för att uppskatta hela serien. Tycker också att du i denna bok har tagit ned militär lingon till en mer lagom nivå där den tillfredsställer en MÖP men tröttar inte ut Svenne-Bolåntorsk. Tycker också att du fått bort din fascination av användandet av ordet "omsluta" vilket i dina tidigare böcker känts som någon form av överironisering av din egen genusmedvetenhet.
  Totalt en väldigt bra bok där det också känns som du utvecklats som författare. Får nog släpa mig iväg till en boksignering när Coronatiderna lugnat ned sig så man kan få sin samling signerad och eventuellt få byta några kloka ord om världsekonomin.
  Kramar från en trogen blogg- och bok-läsare.

  SvaraRadera