Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2020-05-14 11:36

Gated community-lägenhet i Örebro för dig med god litterär smak och växthusdrömmar

En bostadsrättsklubbmedlem med mycket god litterär smak säljer nu sin litterära lägenhet i centrala Örebro för endast 1 695 000:- SEK och endast 3949:- SEK i månadsmedlemsavgift. Allt ingår, inklusive gemensam tvättstuga, även om parkering kostar några hunralappar extra i månaden. På den inglasade balkongen kan du förverkliga dina växthusdrömmar medan du läser en av mina romaner och man utgör en sk gated community dit endast personer med kod eller nyckel har tillgång.
Lägenheten i blogginlägget är inte någon av lägenheterna på fotot.
Lägenheten är exemplariskt uppförd 1984 - ett mycket bra år, då jag själv bott i en nästan identisk lägenhet från samma episka epok i svensk historia - och är på nästan 63 m2 fördelat på två rum och ett separat kök, alltså ingen så kallad öppen planlösning där stekoset går in i vardagsrumsmöblerna.

Särskilt den inglasade balkongen har enorm potential som inte bara en plats att läsa mina romaner på, utan också för att förverkliga de mest storstilade växthusddrömmar mot den fridfulla innergårdens gated community.

Föreningen har också en tvättstuga, så man snabbt kan bli klar med sin tvätt i professionella maskiner istället för att behöva vänta i timmar på en hushållstvättmaskin. Dessutom finns bastu och gym i föreningen.

I månadsavgiften på 3949:- SEK ingår även hushållselen, värme, vatten och Internet.

Till dagens de facto-ränteläge kan man bo här för endast 5430:- SEK per månad efter avgift, räntor och ränteavdrag, om man nu fick låna till 100% av köpeskillingen. Eller om man så vill halva studiemedlen från CSN, om du t ex vill kasta ut telningen och få ägna dig åt vuxenmys tillsammans med din partner utan att ungdomen ska märka något.

Så slå till idag. Visning på måndag, om du inte är upptagen med att lyssna på Redovisningsavdelning Marviken, som släpps som ljudbok samma dag.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

  1. väldigt god litterär smak på hen

    SvaraRadera
  2. Jag ska lyssna på ljudboken istället

    SvaraRadera
  3. Kan nog bli svängdörrar i detta "gated" när Örebro kommun äger ett 30-tal läghenheter i föreningen

    SvaraRadera