Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-01 10:39

Drottningtorget, Göteborg första maj

Ett kort foto från Drottningtorget i Göteborg nu på första maj. 
Drottningtorget Göteborg första maj 2020.
Återkommer med något lite mer seriöst blogginlägg om en stund, nämligen om hemester och social distansering på hotell, vilket valborgsmässoafton ägnats åt här. Värdet i att efter nästan två månader av självisolering slippa laga mat, städa, diska och bädda kan inte underskattas. Särskilt till de priser som erbjuds nu.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Man kan undra hur hög beläggningen är på Posthotellet i bakgrunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har ju kört något erbjudande om gratis hotell natt om man beställer 3rätters meny för 2. Säkert begränsat i antal men sålt slut många dagar i alla fall.

   Radera
 2. Hemester, är det årets nyord?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var väl årets nyord finanskrisen 08-09 redan. Men kommer säkert få ett uppsving i år.

   Radera
  2. "Staycation" är äldre än så, den svenska översättningen fungerar bara hjälpligt IMHO.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Staycation

   Radera
  3. "Svemester" är populärt också.

   Radera
 3. Ähh... så där hade förstamajtåget sett ut i år även utan Corona.

  SvaraRadera
 4. Skönt att slippa den intellektuella tasksparken i går.

  SvaraRadera