Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2020-05-15 08:03

Börserna vände i stödområden - upp i USA och Asien

Mot slutet av vad som såg ut som en mörk börsdag vände Stockholmsbörsen upp i stödområdena, liksom de amerikanska börserna, där de senare rent av slutade på plus. Och uppgången fortsätter i Asien, så för stunden är fallet brutet igen.
Dagschart OMXSPI.
Stockholmsbörsen var rejält ned, men återhämtade sig mot stängningen och stängde runt fortfarande rätt blodröda -3%. Dock fortsatte uppgången sedan i USA och nu även i Asien. Husse S&P-500 stängde på +1.15% och Australiens ASX-200 är just nu +1.13%, så vi ska nog räkna med en ordentlig uppgång i Stockholm under morgonen. Sedan får vi se vart det bär.

Något avgörande brott av stöden har inte skett än, och någon förnyad börskrasch kan inte sägas påbörjats. 

Än.

Guldpriset i SEK per gram har stigit på börsnedgången de senaste dagarna och handlas just nu runt 547:- SEK per gram.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. Nacköinjen och den stigande trendlinjen bruten, skulle säga att de är viktiga nivåer. En vända med lägre topp, sen fortsätter nedgången.

    SvaraRadera