Aktuellt

Huawei hade full åtkomst till nederländska teleoperatörerna KPN - kunde avlyssna premiärministern

Nederlänsk press meddelar att den stora nederländska mobilteleoperatören KPN upptäckte att kinesiska Huawei hade full åtkost till operatören...

2020-05-15 08:03

Börserna vände i stödområden - upp i USA och Asien

Mot slutet av vad som såg ut som en mörk börsdag vände Stockholmsbörsen upp i stödområdena, liksom de amerikanska börserna, där de senare rent av slutade på plus. Och uppgången fortsätter i Asien, så för stunden är fallet brutet igen.
Dagschart OMXSPI.
Stockholmsbörsen var rejält ned, men återhämtade sig mot stängningen och stängde runt fortfarande rätt blodröda -3%. Dock fortsatte uppgången sedan i USA och nu även i Asien. Husse S&P-500 stängde på +1.15% och Australiens ASX-200 är just nu +1.13%, så vi ska nog räkna med en ordentlig uppgång i Stockholm under morgonen. Sedan får vi se vart det bär.

Något avgörande brott av stöden har inte skett än, och någon förnyad börskrasch kan inte sägas påbörjats. 

Än.

Guldpriset i SEK per gram har stigit på börsnedgången de senaste dagarna och handlas just nu runt 547:- SEK per gram.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. Nacköinjen och den stigande trendlinjen bruten, skulle säga att de är viktiga nivåer. En vända med lägre topp, sen fortsätter nedgången.

    SvaraRadera