Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-05-15 08:03

Börserna vände i stödområden - upp i USA och Asien

Mot slutet av vad som såg ut som en mörk börsdag vände Stockholmsbörsen upp i stödområdena, liksom de amerikanska börserna, där de senare rent av slutade på plus. Och uppgången fortsätter i Asien, så för stunden är fallet brutet igen.
Dagschart OMXSPI.
Stockholmsbörsen var rejält ned, men återhämtade sig mot stängningen och stängde runt fortfarande rätt blodröda -3%. Dock fortsatte uppgången sedan i USA och nu även i Asien. Husse S&P-500 stängde på +1.15% och Australiens ASX-200 är just nu +1.13%, så vi ska nog räkna med en ordentlig uppgång i Stockholm under morgonen. Sedan får vi se vart det bär.

Något avgörande brott av stöden har inte skett än, och någon förnyad börskrasch kan inte sägas påbörjats. 

Än.

Guldpriset i SEK per gram har stigit på börsnedgången de senaste dagarna och handlas just nu runt 547:- SEK per gram.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Nacköinjen och den stigande trendlinjen bruten, skulle säga att de är viktiga nivåer. En vända med lägre topp, sen fortsätter nedgången.

    SvaraRadera