Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-05-02 11:19

Audi e-tron till salu på Blocket

Säljaren Stefan var inte helt nöjd med sin Audi e-tron 50 och har nu lagt ut den till salu (nåja, överlåtelse av leasing) på Blocket. Kan vara intressant läsning för den som vill köpa en tysk elbil från en fossilbiltillverkare.
Audi e-tron.
Det går förstås inte att citera Stefans säljande annons i sin helhet, men både vinter- och sommardäck ingår i alla fall. Och det finns dragkrok. Och så fungerar radion.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

21 kommentarer:

 1. Oj då. Återigen blir man avskräckt från ny bil. Gamsaaben får rulla några år till.

  SvaraRadera
 2. Med den beskrivningen och kundbemötandet tycker jag han ska crowdfounda till en rättsprocess. Audi har ett rykte att inte kännas vid sina egna konstruktionsfel.

  SvaraRadera
 3. Humor, min peugot 208 har bättre funktionalitet och kan fälla in sidospeglarna. Dock ej keyless. Men funkar med både android och ios vilket verkar vara ett problem för vissa bilar att växla mellan.

  Han kan köpa en sprillans ny sån och bensin för cirka 140k mil för en miljon.

  SvaraRadera
 4. Han kanske borde testkört den

  SvaraRadera
 5. Jag är inte alls bitter... (på dalmål)

  SvaraRadera
 6. Han kanske borde köpt en BMW som kungen:

  https://www.bytbil.com/nyheter/bytbil-avslojar-kungen-kopte-bmws-nya-superbil-27879?fbclid=IwAR2DT1eUFxk2ugIajQaDeLZYJYmmHCduAFmeetUzvNZQiMqOcfJ8_BKeIz8

  SvaraRadera
 7. Det är väldigt schangtilt av dig att som kraftfull influencer ställa upp hjälpa en medmänniska på det här sättet. Tror även AUDI uppskattar gesten.

  SvaraRadera
 8. Nöjda kunder är det viktigaste när ett företag ska gå bra. En nöjd kund berättar kanske för 1 person. En missnöjd berättar för 10 personer. Skulle inte sätta min fot på Bilmetro i Gävle efter att ha läst denna annons.

  SvaraRadera
 9. Mycket vanligt att ny teknik i en ny bil spökar tidigt under livscykeln

  SvaraRadera
 10. det sannolika är att det finns ingen synlig ägare, utan som bilfirman säger, han ska prata med o skicka förmodligen leasingfirman som förmodligen heller inte är ägaren utan det kan vara en 'pengamånglare' som inte ens den är ägaren, minns på andra sidan Östersjön, Swedbank var Europas största lyxbilsförsäljare, det brukar vara problem med garanti för brukaren, då brukaren inte är ägare.
  Sen har han INTE betalt för infällbara speglar ska han INTE ha infällbara speglar, det finns risk att han fått den bil som det står i reklambladen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att vara större skojare själv än bilnasarna.

   "På If har man upptäckt ett mönster, där leasingkunder med skulder till uthyraren under oklara omständigheter fått bilen uppbrunnen eller stulen i slutet av avtalsperioden."

   https://www.motormagasinet.se/article/view/635068/allt_fler_eldar_upp_leasade_bilar_for_att_slippa_betala_restskuld

   Radera
  2. Inget nytt.
   Ganska vanligt förekommande att elda upp sin bil man vill bli av med.
   Iaf i storstadsregionerna

   Radera
 11. Det där är ungefär vad jag förväntar mig av "appar" från den typen av företag. Finns det NÅGOT exempel på en app från ett gammalt (säg 60+ år) företag som inte är totalt skräp vad gäller UX, kompatibilitet och underhåll efter releasedagen? Alla appar jag har testat från företag som LG, Samsung, Canon, Securitas, Vattenfall, osv har varit fascinerande dåliga. Så usla gränssnitt och så många krångliga steg att det nästan känns som dolda kameran, om de ens fungerar över huvud taget på en modern telefon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa företag har säkert anlitat något konsultbolag som mjölkar dom på pengar där ansvariga sitter med dubbla ägarintresse och använder något högnivå appverktyg egentligen avsett för enkla prototyper.

   Radera
 12. Kakan Hermansson kan väl ta över bilen? Hennes samarbete med Audi gick väl ungefär lika bra som den där bilen?

  SvaraRadera
 13. Jag står nog över, har ju ingen aning om säljarens litterära smak.

  SvaraRadera
 14. Min Skoda Felicia 98 för femtusen spänn får hänga med i några år till.

  SvaraRadera
 15. Hmmm... det mesta han tyckte funkade dåligt var sådant jag helst slipper ha i en bil av just den anledningen.

  SvaraRadera
 16. Det är väl vad man kan förvänta sig av en upphottad Skoda

  SvaraRadera
 17. Audi, nice from far. far from nice.

  SvaraRadera