Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-04-30 18:00

Två timmar kvar på Redovisningsavdelning Marviken 8/10

Det är nu två timmar kvar på den åttonde auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 626:- SEK.
Researchresa.
En sammanställning av auktionerna nedan:


Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden och e-bok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system. Ljudboken kommer den 18:e maj.

Adlibris har en separat kampanj med nedsatta priser på mina böcker här.

Det ser ut som att man kommer kunna köpa signerade böcker från SF-bokhandeln om man förbeställer i butik i Göteborg och Stockholm, men att det inte blir någon publik boksignering. Exakta datum som gäller för förbeställning och detaljer kring detta får jag återkomma till. Jag tror att om du omgående kontaktar SF-bokhandeln i dessa två städer och säger att du vill ha ett signerat ex så löser det sig.

Men det är alltså inte numrerat 1-10 som ovan.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Tror att jag ska köpa den här som ljudbok när Corona klingat av och jag tillbringar mycket tid i bilkö igen. Det är något speciellt när någon pratar. Man kommer ihåg barndomen när man låg i solen på en luftmadrass och lyssnade på ett avsnitt av sommarlovsföljetongen på SR, och efter det Siw Malmkvist "Mamma är lik sin mamma". Tiderna förändras förstås...

    SvaraRadera