Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-04-28 18:00

Två timmar kvar på auktion 6/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Det är nu två timmar kvar på den sjätte auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 670:- SEK. Även den nionde auktionen finns nu ute.
Researchfoto.
En sammanställning av auktionerna nedan10/10 Sluttid 2020-05-02 20:00 Ej startad

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden, e-bok och ljudbok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Hur gick det, blev det någon ny resa ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad menar du nu? Gjorde researchresa till Poltava, det har jag bloggat om.

      Radera