Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-27 18:00

Två timmar kvar på auktion 5/10 av Redovisningsavdelning Marviken - auktion 8/10 ute nu

Klockan 20:00 ikväll måndagen den 27:e april stängs auktion 5/10 av signerat och numrerat exemplar av min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 655:- SEK.
Researchfoto.
Auktion 8/10 finns också ute nu, och budet är redan uppe på 220:- SEK.


Tidigare auktion har stängt på 3850:- SEK för 1/10865:- för 2/10900:- för 3/10 och 4/10 för 765:- SEK.

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden, e-bok och ljudbok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar