Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-25 18:00

Två timmar kvar på auktion 3/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Det är nu två timmar kvar på auktion 3/10 av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 709:- SEK.
Researchfoto. Scen som finns med i boken, om än med en annan artist än Jimmy Buffet.


Sjätte auktionen med nummer 6/10 av signerat och numrerad Redovisningsavdelning Marviken hittas nu här.

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Med det önskas en trevlig fortsatt lördagkväll.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Har extremt höga förväntningar på Redovisningsavdelning Marviken, kontrafaktiska historier är en av mina största guilty pleasures!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då hoppas jag att du inte blir besviken. Min bästa bok hittills säger mina testläsare.

      Radera