Aktuellt

Medias betalväggar ett hot mot den personliga integriteten - och öppnar för insiderinformation

Bidragsmedias betalväggar för att läsa deras av statens skattepengar delfinansierade artiklar är ett hot mot den personliga integriteten. Dä...

2020-04-22 18:19

Tredje auktionen av numrerad och signerad Redovisningsavdelning Marviken

Den tredje auktionen av signerat och numrerat exemplar 3/10 av min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu på Tradera. Boken släpps till handeln den 7:e maj som inbunden, e-bok och ljudbok.
Researchfoto.
Den första auktionen av signerat och numrerat exemplar 1/10 hittas här. Aktuellt bud på första boken är 2550:- SEK. Den andra auktionen har i skrivande stund ett högsta bud på 750:- SEK.

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Det är på grund av coronapandemin ännu oklart hur det blir med några offentliga signeringar av boken vid release. Tanken är att ha signeringar hos SF-bokhandeln i Stockholm och Göteborg. Det blir ingen signering i Skåne i maj, då Akademibokhandeln har avblåst alla författarsigneringar under april och maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar