Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-08 07:46

Svagt negativa börser i USA - blandat i Asien

Börserna vände nedåt i USA och amerikanska index stängde generellt negativt under gårdagen efter en positiv börs i Europa. Utvecklingen i Asien är blandad, S&P 500-terminen är upp, så hur det ska gå i Europa får vi väl se.
Dagschart S&P-500.
Efter att ha öppnat starkt runt +3.6% föll amerikanska S&P-500 tillbaka under gårdagen och stängde svagt negativt på -0.16% efter de europeiska börsernas stängning. Stockholmsbörsens OMXSPI gick +3.57%, men trots att S&P 500-terminen just nu är positiv 0.93% så kan detta innebära att den svenska börsen faller tillbaka för att anpassa sig till husse i USA.

I Asien är det dock inte självklart utan spretigt. I skrivande stund är ASX 200 +1.27%, Hang Seng -0.66%, Nikkei 225 +2.43%, Straits Times -1.31% och SSE Composite -0.19%.

Bloggen kan inte dra några slutsatser kring dagens utveckling, annat än det vanliga vad du än gör så riskerar du göra fel och potentiellt förlora allt.

Tjurfällan fortsätter således locka in de hoppfulla och naiva.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar