Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-04-16 10:00

Reklam: Vad innebär sekretess och integritet för dig?

Detta inlägg är reklam för Loomis eStore.

Vad innebär sekretess och integritet för dig? För oss innebär det bland annat att kunna korrespondera, samt skicka och förvara med vetskapen att ingen utan din vetskap har tagit del av din försändelse eller dina handlingar.

Hur går man då tillväga för att säkerställa detta? Jo, då använder du ett säkerhetskuvert eller en säkerhetspåse. Genom att försegla din försändelse eller dina dokument i ett sådant kan du vara helt säker på att ingen utan att detta tydligt syns har tagit del av innehållet.

Kuvertens säkerhet är oberoende granskad av SP (numera RISE), och har erhållit certifiering av SBSC (Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering).

Varje kuvert är försett med en individuell numrering samt streckkod för att säkerställa att kuvertet inte kan bytas ut.

Våra kuvert passar för alla som hanterar konfidentiella eller sekretessbelagda handlingar, där man vill vara 100% säker på vem som tar del av innehållet.

Våra säkerhetskuvert tillverkas i Europa utav 80-85% Post-Consumer (PCR) återvunnen polyetén och är dessutom 100% klimatkompenserade.

I vår butik finns du säkerhetskuvert och –påsar i ett antal olika utföranden, för att passa just dig. Dessutom ett brett sortiment av övriga produkter inom säker förpackning och förslutning. Besök oss gärna på https://estore.loomis.se.


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Jävlar vilken stenåldersprodukt. Det finns asymmetriska krypton sedan länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behövs stenåldersprodukter. I handel med vissa asiatiska länder krävs fortfarande fysiska dokument med bilagor , fysiskt undertecknade under överinseende av Notarius Publicus , stämplade i både reliefmönster och ordinarie färg och sammanfogade med speciella icke brytbara etiketter för att den ska klassas som godkänd av motparten. Då är en sån här produkt väldigt användbar i leveransen för att ge ytterligare ett intryck av säkerhet. Känner igen detta.

   Radera
  2. Kan tänka mig flera användningsområden. T.ex. förvara den privata nyckeln till rotcertet på ett usb-minne i en sådan påse,inlåst i ett kassaskåp för att säkerställa ingen obehörig åtkomst t.ex. till root-kontot för något viktigt system t.ex. bank.

   Radera
 2. Tragiskt. En gång var posthemligheten helig i det här landet, då kunde man köpa jättebilliga vita kuvert i varje gathörn och det räckte med ett frimärke.

  SvaraRadera
 3. Smart grej, tji fick tjuvarna på postnords brevsortering.

  SvaraRadera
 4. Det här bidrar inte med någon säkerhet, det låter dig bara veta om intrång gjorts.

  Om informationen är så känslig att intrång inte är acceptabelt, så är den här metoden värdelös.

  SvaraRadera