Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-22 10:00

Reklam: Digitala konferenser och möten är bättre för alla

Detta inlägg är läsareklam från InvitePeople.com.

Coronapandemin pressar snabbt fram förändringar på många håll, inte minst i evenemangsbranschen. Mässor, konferenser och möten över hela världen blir inställda eller flyttade online. Jag som CTO på InvitePeople.com har försökt driva på samma utveckling i snart tio år: att digitalisera möten för att göra dem mer effektiva.
InvitePeople.com
InvitePeople är en onlinetjänst för att hantera alla sorters konferenser och evenemang, från små företagsevent till stora publika mässor. Mest aktuellt just nu är våra tjänster för streamade seminarieprogram, matchmaking på videolänk, digitala utställningar, interaktivitet och gamification. Vi hanterar även registreringar, betalningar och alla de klassiska moment som krävs för ett fysiskt möte.

Jag har alltid vurmat för distansjobb och den flexibilitet det skapar. Tack vare den nya acceptansen för videomöten kan jag genomföra hela veckans möten på en förmiddag. Jag kan prata med människor från olika länder i olika tidzoner utan ansträngning. Allt handlar om beteende och nu är det möjligt att effektivisera våra konferenser på precis samma sätt.

Med rätt teknik går det att skapa digitala konferenser som höjer nivån rejält. Det går att göra innehållet mer kompakt och interaktivt och på så sätt mer pedagogiskt. Det går att få in fler möten, mer kommunikation och mer exponering av de företag som står bakom konferenserna. Dessutom slipper jag äta kalla wraps vid ståbord och få caesardressing i skägget.

Sitter du med de här frågeställningarna på ditt företag? Kontakta mig, eller boka en demo av vår plattform på InvitePeople.com.

Erik Gullestad
CTO
InvitePeople 
[email protected]
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Erik har en god poäng, men det man missar just nu är de informella ad hoc-mötena. Wraps-stunden kan vara ett utmärkt tillfälle för ett sådant möte - ett samtal med någon utanför din vanliga sfär som ger dig nya insikter, eventuellt väldigt värdefulla. Som jag brukar säga till mina kollegor hela tiden: optimera för effectiveness, inte efficiency! Träffas gärna digitalt, men var analoga också ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med dig! Personligen tycker jag det bästa sättet att samarbeta är att sköta merparten i textform, videomöten regelbundet och träffas då och då och ha kul. Det är lättare att fånga upp oväntade möjligheter när det inte finns någon agenda.

   Tyvärr är det framförallt de slumpmässiga mötena som är olämpliga pga coronapandemin. Det går att fånga upp detta med olika sociala funktioner, tex i InvitePeople, men det blir inte samma sak som vid ett fysiskt möte.

   När det kommer till att leverera innehåll effektivt till många personer finns det dock inget som slår ett digitalt format. Jag tror att vi kommer att få se många fler digitala möten av olika slag, framförallt internationellt. Regionalt hoppas jag att vi fortsätter att träffas fysiskt.

   Radera