Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-14 15:13

Inslaget med mig i P4 Sjuhärad

Här hittar ni de trettio minuter (inklusive P4-vänlig musik - typ det du lyssnade på under 90-talet) som jag satt i P4 Sjuhärad igår med Niklas Odengård och Robert Lindberg (som bl a har podden Fronten tillsammans med min författarkollega Niclas Sennerteg). Jag pratar mestadels om mina böcker, inklusive en hel del om kommande Redovisningsavdelning Marviken. Och så säger jag "skit" live i Public Service. 
Vänteläge för att bli insläppt i studion.
För övrigt så rådde det förhöjda säkerhetskrav i lokalerna, som är ett skyddsobjekt (om än inte med fotoförbud) pga P4:s krisberedskapsfunktioner. Ingen med 38 graders feber eller värre får vistas i lokalen, och inte heller någon som har någon som har förkylningssymptom hemma.

Och så fanns det handsprit att ta till kaffet. För att göra rent händerna alltså.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Trycks din nya bok i Sverige? Om svaret är ja så kan du/ni nog räkna med lite extra försäljning till bokabstinenta framöver för det verkar ha börjar strula med bokleveranser från utlandet. Marviken har jag iofs tänkt köpa ändå, men min senaste leverans av utländska böcker borde ha kommit för två-tre veckor sedan under normala omständigheter. Ingen vågad gissning att det är coronapandemin som ställer till det över gränserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var handlar du ifrån? Bookdepository har hittills skött sig bra.

   Radera
 2. Det var en ovanligt sansad och bra intervju tycker jag. Programledaren var oväntat vettig. (Oväntat eftersom jag ofta har ganska låga förväntningar på P4-program, även om P4 helt klart överlag brukar vara bättre än de flesta kommersiella radiokanaler).

  SvaraRadera