Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-04-14 15:13

Inslaget med mig i P4 Sjuhärad

Här hittar ni de trettio minuter (inklusive P4-vänlig musik - typ det du lyssnade på under 90-talet) som jag satt i P4 Sjuhärad igår med Niklas Odengård och Robert Lindberg (som bl a har podden Fronten tillsammans med min författarkollega Niclas Sennerteg). Jag pratar mestadels om mina böcker, inklusive en hel del om kommande Redovisningsavdelning Marviken. Och så säger jag "skit" live i Public Service. 
Vänteläge för att bli insläppt i studion.
För övrigt så rådde det förhöjda säkerhetskrav i lokalerna, som är ett skyddsobjekt (om än inte med fotoförbud) pga P4:s krisberedskapsfunktioner. Ingen med 38 graders feber eller värre får vistas i lokalen, och inte heller någon som har någon som har förkylningssymptom hemma.

Och så fanns det handsprit att ta till kaffet. För att göra rent händerna alltså.

3 kommentarer:

 1. Trycks din nya bok i Sverige? Om svaret är ja så kan du/ni nog räkna med lite extra försäljning till bokabstinenta framöver för det verkar ha börjar strula med bokleveranser från utlandet. Marviken har jag iofs tänkt köpa ändå, men min senaste leverans av utländska böcker borde ha kommit för två-tre veckor sedan under normala omständigheter. Ingen vågad gissning att det är coronapandemin som ställer till det över gränserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var handlar du ifrån? Bookdepository har hittills skött sig bra.

   Radera
 2. Det var en ovanligt sansad och bra intervju tycker jag. Programledaren var oväntat vettig. (Oväntat eftersom jag ofta har ganska låga förväntningar på P4-program, även om P4 helt klart överlag brukar vara bättre än de flesta kommersiella radiokanaler).

  SvaraRadera