Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-04-02 12:17

Inslaget i Babel

För er som är intresserade och ännu inte sett det så finns inslaget och intervjun i Babel med Lena och mig på SVT Play. Starten är 32:26 in i programmet och håller på till cirka 39:30. Ett rätt okej ihopklipp av de filmsnuttar jag och Lena spelade in själva och intervjun över Skype, även om valet av vad som kom med var helt upp till Babel, som också slängde med en hel del extra vi inte hade en aning om.
Lena och Lars Wilderäng. Foto: Pingos Foto
Bland annat slog de på förvånansvärt stort kring vinet Preparatus Supervivet, som går att beställa online hos Systembolaget, och uppmärksammade böckerna rätt väl. Finns inte så mycket att anmärka på egentligen, utan inslaget får väl klassas som en positiv överraskning. Alltid lite lotteri hur sådant här klipps ihop. Möjligen att man skulle fått in lite specifikt om de i dagsläget relevanta böckerna Stjärnklart, Fallet och den kommande Redovisningsavdelning Marviken. I det senare fallet mest för att den är ny.

Vår gemensamma preppingbok Är du förberedd? fick igår även några rader hos Dagens Medicin under rubriken Mental verktygslåda för krisen.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Vill SVT köpa sig lite positiv kritik?

  SvaraRadera
 2. Apropå public service är det ju i sådana här situationer de behövs, vilket också illustrerar varför det alltid varit dumheter att prata om privatisering av PS. Det är liksom inte det funktionen finns för, utan för att kunna upprätthålla en standard i tider då marknaden kan skaka av olika anledningar. Inte för att fjanta om socialism vs socialism när Löfven debatterar Åkesson.

  Funktionen bör ju vara att i ett sånt här läge skala upp 1000%, och vara pyttesmå övriga tider. Det är ju detta som misslyckats, snarare än att PS är en dålig sak för ett land med så stor stadsapparat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller för en gångs skull i stort sett med. Rocken är för stor när den är obligatorisk, men den fyller definitivt en funktion vid kris och avvikelser i ekonomin.

   Radera
 3. Naturligtvis är bristen på rödtjut den största skräcken för Babels tittare

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Kul reportage!!
   Ja rocken kändes... ”auktoritärt” inspirerad

   Radera
 5. Varför ser programledaren så lidande ut när hon påar er?

  SvaraRadera
  Svar
  1. All riktig kultur skapas genom ångest?

   Radera
  2. Gedin ser alltid plågad ut. Även när hon ler.

   Radera