Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-24 17:00

Fredagsmys: Tre timmar kvar på auktion 2/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Dags för lite fredagsmys igen. Det är nu tre timmar kvar på auktion 2/10 av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. När jag skrev detta var aktuellt bud 750:- SEK. auktionen avslutas 20:00.

Researchfoto.
Aktuellt bud för auktion 3/10 är 709:- SEK och för 4/10 ligger på 520:-.


Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Ha en fortsatt underbar fredag!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Men snälla, släpp bara boken nu ;)

  SvaraRadera
 2. Rent gnäll:
  Kanske det mest ointressanta fredagsmyset att läsa på en lördag.
  Hoppas dock att kommentaren kan få någon att dra på smilbanden i alla fall. Önskar alla läsare av denna kommentar en trevlig lördagskväll, eller trevlig kväll/fortsatt dag/morgon när ni nu läser detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk tycker alltid mina auktioner är tjatiga runt bokrelease, men det är en möjlighet för hard-core läsare att betala lite extra, och är förstås marknadsföring. Ingen ska missa att boken har kommit ut. Nästa steg i tjatet blir sedan topplisteplaceringarna...

   Radera
  2. Har du någon aning om motiven för folk som köper signerade förstaexemplar? Är det samlare som helt enkelt gillar äga något unikt, eller är det folk som tror sig göra en bra investering?

   Radera
  3. Rimligtvis handlar de om att de vill betala lite extra för att stödja mig.

   Radera