Aktuellt

Klimatanpassning behövs nu - men vill det offentliga betala?

Eventuella effekter av en klimatförändringsdämpande politik låter vänta på sig decennier, om de alls fungerar när resten av världen ökade CO...

2020-04-24 17:00

Fredagsmys: Tre timmar kvar på auktion 2/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Dags för lite fredagsmys igen. Det är nu tre timmar kvar på auktion 2/10 av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. När jag skrev detta var aktuellt bud 750:- SEK. auktionen avslutas 20:00.

Researchfoto.
Aktuellt bud för auktion 3/10 är 709:- SEK och för 4/10 ligger på 520:-.


Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Ha en fortsatt underbar fredag!
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

7 kommentarer:

 1. Men snälla, släpp bara boken nu ;)

  SvaraRadera
 2. Rent gnäll:
  Kanske det mest ointressanta fredagsmyset att läsa på en lördag.
  Hoppas dock att kommentaren kan få någon att dra på smilbanden i alla fall. Önskar alla läsare av denna kommentar en trevlig lördagskväll, eller trevlig kväll/fortsatt dag/morgon när ni nu läser detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk tycker alltid mina auktioner är tjatiga runt bokrelease, men det är en möjlighet för hard-core läsare att betala lite extra, och är förstås marknadsföring. Ingen ska missa att boken har kommit ut. Nästa steg i tjatet blir sedan topplisteplaceringarna...

   Radera
  2. Har du någon aning om motiven för folk som köper signerade förstaexemplar? Är det samlare som helt enkelt gillar äga något unikt, eller är det folk som tror sig göra en bra investering?

   Radera
  3. Rimligtvis handlar de om att de vill betala lite extra för att stödja mig.

   Radera