Aktuellt

Inträffade peak oil 2018 eller 2019 - och är energikrisen och den ekonomiska krisen därmed permanent?

Data från amerikanska energiinformationsmyndigheten EIA visar att eventuellt kan peak oil  inträffat 2018 eller 2019. Om det är så, så är de...

2020-04-20 12:07

Första auktionen signerat numrerat ex 1/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Den sjunde maj släpps mina nya roman Redovisningsavdelning Marviken som inbunden bok till handeln. Det betyder att det är dags för de traditionella auktionerna på tio signerade exemplar av boken. Den första auktionen på exemplar 1/10 ligger nu uppe hos Tradera. Bud har redan lagts, då den först har länkats via min officiella Facebook-sida, Instagram-sida och Twitterkonto.
Redovisningsavdelning Marviken.
Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandeln, AkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Det är på grund av coronapandemin ännu oklart hur det blir med några offentliga signeringar av boken vid release. Tanken är att ha signeringar hos SF-bokhandeln i Stockholm och Göteborg, men vi får se.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. När finns den som ebok?

  SvaraRadera
 2. OT: wti-oljan ner 37% just nu. Handlas runt $12 nu. Ska det bli ensiffrigt som en del spekulerat om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wti 14:16 20 apr https://imgur.com/gallery/9sK5fHy

   Radera
  2. 5-6$ Kanske pris bli negativ som Tysk förnybart el 😜

   Radera
 3. Jag åker förbi Marviken många gånger per år med båt på väg till Arkösund. Ett präktigt källa kriget monument. 🏭

  SvaraRadera