Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-20 12:07

Första auktionen signerat numrerat ex 1/10 av Redovisningsavdelning Marviken

Den sjunde maj släpps mina nya roman Redovisningsavdelning Marviken som inbunden bok till handeln. Det betyder att det är dags för de traditionella auktionerna på tio signerade exemplar av boken. Den första auktionen på exemplar 1/10 ligger nu uppe hos Tradera. Bud har redan lagts, då den först har länkats via min officiella Facebook-sida, Instagram-sida och Twitterkonto.
Redovisningsavdelning Marviken.
Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandeln, AkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Det är på grund av coronapandemin ännu oklart hur det blir med några offentliga signeringar av boken vid release. Tanken är att ha signeringar hos SF-bokhandeln i Stockholm och Göteborg, men vi får se.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. När finns den som ebok?

  SvaraRadera
 2. OT: wti-oljan ner 37% just nu. Handlas runt $12 nu. Ska det bli ensiffrigt som en del spekulerat om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wti 14:16 20 apr https://imgur.com/gallery/9sK5fHy

   Radera
  2. 5-6$ Kanske pris bli negativ som Tysk förnybart el 😜

   Radera
 3. Jag åker förbi Marviken många gånger per år med båt på väg till Arkösund. Ett präktigt källa kriget monument. 🏭

  SvaraRadera