Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-04-26 17:32

Drygt två timmar kvar på auktion 4/10 av Redovisningsavdelning Marviken - 7/10 ute nu

Om drygt två timmar stänger auktionen av det fjärde signerade och numrerade exemplaret av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 660:- SEK. Auktionen stänger 20:00 ikväll söndag.
Bokresearch.
Auktion 5/10 har nu ett bud på 655:-, auktion 6/10 670:- SEK och för dagen nya auktion 7/10 ligger på 455:- SEK.

Tidigare auktion har stängt på 3850:- SEK för 1/10865:- för 2/10 och 900:- för 3/10.

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Kommer något riktigt blogginlägg senare, när jag kommit på vad jag ska skriva om.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

 1. "Kommer något riktigt blogginlägg senare, när jag kommit på vad jag ska skriva om."

  Jag har hört talas om nåt slags nytt virus som sprids, kanske nåt att skriva om? Bara ett tips, kom ihåg var du hörde det först!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börjar bli ett problem att hitta något att skriva om som inte har med viruset att göra. Lätt tröttsamt, börjar kännas tjatigt.

   Radera