Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-26 17:32

Drygt två timmar kvar på auktion 4/10 av Redovisningsavdelning Marviken - 7/10 ute nu

Om drygt två timmar stänger auktionen av det fjärde signerade och numrerade exemplaret av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 660:- SEK. Auktionen stänger 20:00 ikväll söndag.
Bokresearch.
Auktion 5/10 har nu ett bud på 655:-, auktion 6/10 670:- SEK och för dagen nya auktion 7/10 ligger på 455:- SEK.

Tidigare auktion har stängt på 3850:- SEK för 1/10865:- för 2/10 och 900:- för 3/10.

Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln.

Kommer något riktigt blogginlägg senare, när jag kommit på vad jag ska skriva om.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. "Kommer något riktigt blogginlägg senare, när jag kommit på vad jag ska skriva om."

  Jag har hört talas om nåt slags nytt virus som sprids, kanske nåt att skriva om? Bara ett tips, kom ihåg var du hörde det först!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Börjar bli ett problem att hitta något att skriva om som inte har med viruset att göra. Lätt tröttsamt, börjar kännas tjatigt.

   Radera