Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-04-29 18:00

Två timmar kvar på Redovisningsavdelning Marviken 7/10

Det är nu två timmar kvar på den sjunde auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 690:- SEK. Även den sista auktionen finns nu ute.
Research.
En sammanställning av auktionerna nedan:Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden och e-bok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system. Ljudboken kommer den 18:e maj.

Adlibris har en separat kampanj med nedsatta priser på mina böcker här.

Det ser ut som att man kommer kunna köpa signerade böcker från SF-bokhandeln om man förbeställer i butik i Göteborg och Stockholm, men att det inte blir någon publik boksignering. Exakta datum som gäller för förbeställning och detaljer kring detta får jag återkomma till. Jag tror att om du omgående kontaktar SF-bokhandeln i dessa två städer och säger att du vill ha ett signerat ex så löser det sig.

Men det är alltså inte numrerat 1-10 som ovan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: