Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-04-29 18:00

Två timmar kvar på Redovisningsavdelning Marviken 7/10

Det är nu två timmar kvar på den sjunde auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 690:- SEK. Även den sista auktionen finns nu ute.
Research.
En sammanställning av auktionerna nedan:Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden och e-bok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system. Ljudboken kommer den 18:e maj.

Adlibris har en separat kampanj med nedsatta priser på mina böcker här.

Det ser ut som att man kommer kunna köpa signerade böcker från SF-bokhandeln om man förbeställer i butik i Göteborg och Stockholm, men att det inte blir någon publik boksignering. Exakta datum som gäller för förbeställning och detaljer kring detta får jag återkomma till. Jag tror att om du omgående kontaktar SF-bokhandeln i dessa två städer och säger att du vill ha ett signerat ex så löser det sig.

Men det är alltså inte numrerat 1-10 som ovan.

1 kommentar: