Cornucopia?

Aktuellt

Friggebod, Attefallshus, Bolundare och nu Bohlinare

En ovanlig frihet i Sverige är möjligheten att uppföra mindre komplementbyggnader utan bygglov. De har fått sina namn efter de drivande poli...

2020-03-26 07:47

Spretigt i Asien - osäker riktning på dagens börs

Trots klubbat amerikanskt krispaket är börsutvecklingen spretig i Asien. Börserna i USA var också kluvna och med en svagt negativ termin är det osäkert vart utvecklingen tar vägen i Europa vid öppning. Med en milt talat stark nedåtgående trend är sådant negativt.
Dagschart Nikkei 225.
I USA gick index åt lite olika håll. Nasdaq-börsen föll och teknikbörsen Nasdaq 100 stängde på -1.11%, Nasdaq Composite på -0.45%, medan breda index som S&P-500 steg +1.15% och storbolagens Dow Jones Industrial Average gick +2.39%.

I Asien rusar Australiens ASX 200 +5.54%, men japans Nikkeis 225 går -4.51%. Hong Kongs Hang Seng ligger på -0.73%, allt i skrivande stund.

S&P-500-terminen pekar nedåt och visar på en neutral öppning i Europa. Hur det går sedan kan man bara gissa.

Med fortsatt negativ trend och osäkerhet så ser det inget vidare ut, trots att det amerikanska krispaketet klubbades igår. Frågan är också om alla som hade pengar kvar nu gått in i tjurfällan de senaste dagarna och återhämtningen redan dör av?

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar