Aktuellt

Huawei hade full åtkomst till nederländska teleoperatörerna KPN - kunde avlyssna premiärministern

Nederlänsk press meddelar att den stora nederländska mobilteleoperatören KPN upptäckte att kinesiska Huawei hade full åtkost till operatören...

2020-03-26 07:47

Spretigt i Asien - osäker riktning på dagens börs

Trots klubbat amerikanskt krispaket är börsutvecklingen spretig i Asien. Börserna i USA var också kluvna och med en svagt negativ termin är det osäkert vart utvecklingen tar vägen i Europa vid öppning. Med en milt talat stark nedåtgående trend är sådant negativt.
Dagschart Nikkei 225.
I USA gick index åt lite olika håll. Nasdaq-börsen föll och teknikbörsen Nasdaq 100 stängde på -1.11%, Nasdaq Composite på -0.45%, medan breda index som S&P-500 steg +1.15% och storbolagens Dow Jones Industrial Average gick +2.39%.

I Asien rusar Australiens ASX 200 +5.54%, men japans Nikkeis 225 går -4.51%. Hong Kongs Hang Seng ligger på -0.73%, allt i skrivande stund.

S&P-500-terminen pekar nedåt och visar på en neutral öppning i Europa. Hur det går sedan kan man bara gissa.

Med fortsatt negativ trend och osäkerhet så ser det inget vidare ut, trots att det amerikanska krispaketet klubbades igår. Frågan är också om alla som hade pengar kvar nu gått in i tjurfällan de senaste dagarna och återhämtningen redan dör av?

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar