Cornucopia?

Aktuellt

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen . Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontak...

2020-03-26 11:58

Redovisningsavdelning Marviken har gått till tryck

"Rekommenderas starkt. Har provläst. Wilderängs bästa hittills, i mitt tycke. Fantasifull, intelligent och svindlande. Får en att fundera över ett av mina favorituttryck; "var försiktig med vad du önskar dig..." - författarkollegan Magnus "Morgonsur" Ernström
Min kommande roman Redovisningsavdelning Marviken gick till tryckeriet idag. Boken släpps som inbunden, e-bok och ljudbok den 7:e maj. Bokrelease sker hos SF-bokhandlen i Göteborg och Stockholm, om dessa inte ställs in på grund av pandemi.
"Rekommenderas starkt! Hans bästa hittills." - författarkollegan Chris Berg
Boken går att förboka hos din lokala bokhandlare eller online hos SF-bokhandeln, Adlibris eller Bokus.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng
Beskrivning av boken:
"Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av agentroman, actionthriller och science-fictionroman med historiska inslag, som tar läsaren från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, till ett kontrafaktiskt Sverige, där är allt står på spel."
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

15 kommentarer:

 1. Har den gått till tryck? Gick den själv...? Jag tänker att vi alla, inkl manuset, bör iaktta viss försiktighet avseende att åka kollektivtrafik i rådande läge nämligen.

  SvaraRadera
 2. Du får hitta på ett sätt att signera e-böcker

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot releasen, kommer ljudboken finnas tillgänglig på Storytel from 7:e maj?

  SvaraRadera
 4. Spelar det någon roll var boken köps eller får du som författare samma royalty oavsett?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spelar i princip ingen roll. Du ska köpa boken där det är bäst och enklast för dig.

   Radera
 5. Jag gillar omslaget skarpt. Innovativt.

  SvaraRadera
 6. Helt off-topoc Lars, men har du någon kommentar till att Putin som normalt sett brukar uppträda utsn skjorta, i de senaste bilderna var klädd i bioskyddskläder?

  SvaraRadera
 7. Förhandsbokad! Nån med mer info om den ökade ryska aktiviteten i Nordsjön?

  SvaraRadera
 8. Får väl också erkänna att jag förhandsbokat, trots att jag ännu inte läst klart din förra bok... :-)

  SvaraRadera
 9. Tack för boken Lars. Blir Storytell för min del
  Hoppas det löser sig med Spiltan, mvh

  SvaraRadera
 10. Det ser vi fram emot med spänning!

  SvaraRadera
 11. Är denna fristående från övriga böcker? Jag har bara läst Sjärn-serien så övriga står på "to read"-listan men tänkte jag kunde vara tidig med denna när den är aktuell om den inte blir bättre om man läst några andra först?

  SvaraRadera