Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-03-07 12:34

Rea på "Är du förberedd?" - prissänkt till 189:- kronor

Lena och min preppingbok Är du förberedd? har prissänkts tillfälligt av förlaget nu under bokrean och kostar just nu bara 189:- SEK mot ordinarie 209:- SEK hos Adlibris och Bokus. Ett snyggare och bättre pris tycker jag personligen. Passa i alla fall på att köpa boken nu, om ni inte redan har gjort det.
Är du förberedd? av Lena & Lars Wilderäng.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

6 kommentarer:

 1. Den verkar fortsatt kosta 209kr på Bokus.

  SvaraRadera
 2. Lars, jag köper gärna böcker i Kindleformat (Amazon). Funderar du på att släppa dina verk den vägen? Jag hittar än så länge bara Stjärnklart på polska där. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp dem på Bokon, ange ditt Kindle-konto.

   JAG funderar inte på sådant. Jag skriver böcker.Det är förlaget som hanterar det. Kindle är en trist plattform som inte stöder standarder, men Bokon kan fixa det åt dig.

   Radera
  2. Till och med Apple klarar av att hantera ePub eller PDF, men det gör inte Amazon.

   Radera
 3. Tips: Skicka med en stor gul skylt "WARNING - BIOHAZARD - VIRUS" som går att fästa på ytterdörren med kardborreband/magnetlist. Lätt att ta ner och sätta upp inför väntade besök. Kanske en liten i CC-storlek - lovar att den syns bra när du viftar med den i en folksamling och vrålar samtidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vänta - gör om omslagen till "WARNING - BIOHAZARD - VIRUS" i varselgult. I yttersta nödfall kan man då riva av omslagen och använda som privat skylt. Skulle vara bra om de tålde vatten.

   Radera