Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-03-07 12:34

Rea på "Är du förberedd?" - prissänkt till 189:- kronor

Lena och min preppingbok Är du förberedd? har prissänkts tillfälligt av förlaget nu under bokrean och kostar just nu bara 189:- SEK mot ordinarie 209:- SEK hos Adlibris och Bokus. Ett snyggare och bättre pris tycker jag personligen. Passa i alla fall på att köpa boken nu, om ni inte redan har gjort det.
Är du förberedd? av Lena & Lars Wilderäng.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Den verkar fortsatt kosta 209kr på Bokus.

  SvaraRadera
 2. Lars, jag köper gärna böcker i Kindleformat (Amazon). Funderar du på att släppa dina verk den vägen? Jag hittar än så länge bara Stjärnklart på polska där. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp dem på Bokon, ange ditt Kindle-konto.

   JAG funderar inte på sådant. Jag skriver böcker.Det är förlaget som hanterar det. Kindle är en trist plattform som inte stöder standarder, men Bokon kan fixa det åt dig.

   Radera
  2. Till och med Apple klarar av att hantera ePub eller PDF, men det gör inte Amazon.

   Radera
 3. Tips: Skicka med en stor gul skylt "WARNING - BIOHAZARD - VIRUS" som går att fästa på ytterdörren med kardborreband/magnetlist. Lätt att ta ner och sätta upp inför väntade besök. Kanske en liten i CC-storlek - lovar att den syns bra när du viftar med den i en folksamling och vrålar samtidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vänta - gör om omslagen till "WARNING - BIOHAZARD - VIRUS" i varselgult. I yttersta nödfall kan man då riva av omslagen och använda som privat skylt. Skulle vara bra om de tålde vatten.

   Radera