Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-03-31 12:45

God litterär smak? Perfekt bug-in för coronaviruset till salu på Ingarö

Har du god litterär smak? I så fall finns en perfekt bug-in-location (BIL) till salu på Ingarö för inte ens 5 MSEK just nu. Med högt läge på Fågelvikshöjden kommer eventuella viruspartiklar att snabbt fläktas undan, samtidigt som avskräckande falska skyltar om smitta kommer synas på långt avstånd. Även goda möjligheter till inspikning isolering av smittade familjmedlemmar.
Huset på bilden har absolut inget med denna artikel att göra, men dök upp när jag gjorde en bildsökning på Ingarö i min bildbank. Huset på bilden behöver inte ens ligga på Ingarö. vad vet jag?
Någon med mycket god litterär smak har för mindre än 5 MSEK ett fantastiskt femrums 120 + 10 m2 hus till salu på Fågelvikshöjden på Ingarö. Det finns till och med kök och två badrum i huset, rent av badkar. Samt en fantastisk trädgård, som verkar överdäckad och därmed underhållsfri, så man slipper klippa gräset när man är coronasjuk. Det finns även förråd man kan spika igen om barnen smittas av corona och i gäststugan kan man spika in svärmor om hon blir smittad.

Högt läge borgar för att virussmitta fläktas bort och tidig ömsesidig varning om De smittade närmar sig, alternativt om De friska närmar sig, så man hinner få upp den avskräckande Coronaskylten i tid. Med en kamin klarar man även värmen när strömmen gått för att linjemontörerna ligger hemma smittade av pesten.

Någon har rent av lagt mina romaner Fallet och Höstregn i ett fönster med fantastisk utsikt (även ut genom fönstret alltså), toppade av Lenas och min preppingbok Är du förberedd.

Så här i coronatider finns egentligen ingen anledning att inte klicka på denna länk och titta på husannonsen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. En gatans storsta tomter plus plats for matbord i koek, helt enormt! Summa pantbrev icke att forglomma, dags att selja?!

  SvaraRadera
 2. OT: Har noterat att bloggaren väldigt ofta håller "kameran" snett vid fotografering. Där finns lite förbättringspotential. Tack för bra blog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tycker det ser trevligt ut. lite konstärligt

   Radera
  2. Att hålla kameran snett ger mer liv i bilden, som inte blir lika stel. I egenskap av den ironiska generation X så överdriver jag dock avsiktligt ibland. Nu är detta taget från en båt, så jag försökte inte ens få det stabilt.

   Radera
  3. Solen glimmar blank och trind, vattnet som en spegel. ;)

   Radera
  4. Kallas dutch angle på fotografiska.

   Radera
 3. Snyggt, letar efter nåt i det stuket, dock större (helst +200 kvm). Kommer i slutändan antagligen bli att man köper tomt och bygger istället så man får så som man vill ha det. Har för mycket kontrollbehov för att nöja mig annars.

  SvaraRadera
 4. Fågelvikshöjden är Ingarös "egen" villamatta, fast från 90-talet. Området planerades i slutet på 80-talet och de första husen byggdes någon gång 90-92. Sen låg det hela öde under ett antal år(finanskrisen), skulle gissa att försäljningen kom igång igen i mitten på 90-talet. Sen gick det rätt fort, i början av 2000 var alla tomterna bebyggda. Totalt en 2-300 hus i området, de bor packade som sillar däruppe, med minimala tomter, men höga priser(förstås). Vi som är uppväxta på Ingarö kallar området för Golanhöjderna, med avseende på trångboddheten. De har en liten strand att bada på också - Gazaremsan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, så är det. Finns mindre täta områden på ön som nog är bättre om man vill vara själv

   Radera
 5. 701 kvadratmeter tomt. Då sitter man nästan i knät på grannen när man går ut genom dörren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor ett stenkast därifrån och har över 3150 kvm stor tomt, det känns luftigt och härligt. Eller som en granne brukade säga, "kan man inte stå och pissa på sin egen tomt så är den för liten".

   Radera