Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-03-31 18:48

Arbeta hemifrån under karantän nu som ljudbok

Lenas och min korta e-bok Arbeta hemifrån under karantän finns nu som ljudbok (och e-bok) hos Storytel och Nextory. Gratis att lyssna på för er som redan har abonnemang, eller gratis att lyssna på för er som skaffar ett provabonnemang.
Arbeta hemifrån under karantän av Lars & Lena Wilderäng.
Inläsare är Gustaf Jansson, som även läst in mina e-noveller. 

Är du förberedd? finns också som ljudbok numera, t ex på Storytel eller Adlibris. Inläsare är Johan Holmberg, som läste in Stjärnklartserien.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Klarar inte av ljudböcker. Jag har nog för hög bandbredd in, en ljudbok är alldeles för långsam för att vara intressant. Gillar att läsa vanliga böcker på döda träd, då kan jag ibland se på en sida med en snabb blick om det står något intressant där, utan att avkoda varje mening -:)

  Men om det är en kvalitetsberättelse så läser jag såklart hela, Sagan om Ringen tex !

  SvaraRadera
 2. Ljudböcker passar bra vid bilkörning. Det är betydligt mer trafikfarligt att läsa en vanlig bok då.

  SvaraRadera
 3. Mycket bra bok! Tack Lena och bloggaren!

  SvaraRadera
 4. Frågan om förtroendet för myndigheterna har varit på tapeten tidigare. Vad det gäller deras ambition att skydda äldre och sjuka som vårdas på institutioner typ äldreboenden, vårdboenden, LSS och hemtjänsten så är tyvärr mitt förtroendet lågt. Med tanke på att skyddsutrustning typ masker i princip är obefintliga där, och bristen på kontinuitet rörande personalen, och attb så många av klienterna går på många mediciner så är risken för oerhört många smittade och dödsfall stor. En illustration av hur det kan gå visar dr John Campell i en ny video om spridningen på ett äldreboende i Washington State, där 54% av de boende och 50% av personalen blev smittade, 34% av de förra avled, och 0% av de senare avled. Uppgifterna bygger på en artikel i New England journal of Medicine. https://youtu.be/NV72c3l_0jo

  SvaraRadera