Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-03-23 14:15

Är du förberedd? nu som ljudbok på Storytel och Adlibris

Lenas och min preppingbok Är du förberedd? finns nu äntligen som ljudbok på inledningsvis Storytel och Adlibris (121:- SEK). Inläsare är Johan Holmberg, som även läste in Stjärnklartserien, och Lena och jag har själva läst in de kapitel med personliga berättelser som bär våra egna namn.
Från inspelningsstudion.
Ljudboken bör dyka upp hos andra återförsäljare eller strömningstjänster tids nog, men än så länge är Storytel och Adlibris de som lagt upp den.

Är du förberedd? finns sedan tidigare som danskt band och e-bok.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar