Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-02-04 14:09

Vårstädning: Vepor/affischer för Höstsol

Med min nästa roman Redovisningsavdelning Marviken färdigskriven håller jag på att städa i arbetsrummet och kommer sälja av en del överblivet nu under våren. Vi kan väl inleda med några gamla vepor eller affischer från 2017 och Höstsol?
Pocketbok som storleksjämförelse.
Eventuell hard-core fan kan glädjas åt dubbelsidiga vepor med Höstsol. Kan bli dina för 200:- SEK inklusive frakt och moms, per styck. Kan till och med signera med svart spritpenna över ubåten. Hör av dig i så fall. Saknar du skam i kroppen kan du förhandla. Skynda fynda innan det blir pappers- eller energiåtervinning.

Sedan finns det en del researchmaterial i form av ryska militära souvernirer, som skulle göra dig till fikarastens samtalsämne på Myndigheten tills du får sparken eller rekryteras av slängkapporna och slokhattarna, och en massa halvgammalt till uråldrigt elektronikskrot. Kanske rent av några 4 MB SIMM-minnen till 90-tals päcä? Airport Extreme wifibaser? DAB-radio? SCART-kablar? Vem vet vad som kan finnas i gömmorna? Håll ögonen öppna, annars kanske du missar urstädningen!

Får jag riktigt feeling har jag tre lådor med gammalt hemelektronikskrot i ladan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Har du någon äldre hifi-utrustning finnes här ett stort intresse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2006? NAD-receiver och fem 100-200W B&W högtalare?

   Radera
  2. Tack för återkopplingen! Lite för nytt för vintagefantaster som undertecknad.

   Radera
 2. Med andrs ord kör du en bloppis som modebloggtjejerna brukade kalla det. Finns det ens modebloggar längre eller är det bara Instagram, TikTok och sånt som gäller nu?

  För övrigt var det ganska länge sedan man hörde talas om SCART.

  SvaraRadera