Aktuellt

Inträffade peak oil 2018 eller 2019 - och är energikrisen och den ekonomiska krisen därmed permanent?

Data från amerikanska energiinformationsmyndigheten EIA visar att eventuellt kan peak oil  inträffat 2018 eller 2019. Om det är så, så är de...

2020-02-04 14:09

Vårstädning: Vepor/affischer för Höstsol

Med min nästa roman Redovisningsavdelning Marviken färdigskriven håller jag på att städa i arbetsrummet och kommer sälja av en del överblivet nu under våren. Vi kan väl inleda med några gamla vepor eller affischer från 2017 och Höstsol?
Pocketbok som storleksjämförelse.
Eventuell hard-core fan kan glädjas åt dubbelsidiga vepor med Höstsol. Kan bli dina för 200:- SEK inklusive frakt och moms, per styck. Kan till och med signera med svart spritpenna över ubåten. Hör av dig i så fall. Saknar du skam i kroppen kan du förhandla. Skynda fynda innan det blir pappers- eller energiåtervinning.

Sedan finns det en del researchmaterial i form av ryska militära souvernirer, som skulle göra dig till fikarastens samtalsämne på Myndigheten tills du får sparken eller rekryteras av slängkapporna och slokhattarna, och en massa halvgammalt till uråldrigt elektronikskrot. Kanske rent av några 4 MB SIMM-minnen till 90-tals päcä? Airport Extreme wifibaser? DAB-radio? SCART-kablar? Vem vet vad som kan finnas i gömmorna? Håll ögonen öppna, annars kanske du missar urstädningen!

Får jag riktigt feeling har jag tre lådor med gammalt hemelektronikskrot i ladan.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Har du någon äldre hifi-utrustning finnes här ett stort intresse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2006? NAD-receiver och fem 100-200W B&W högtalare?

   Radera
  2. Tack för återkopplingen! Lite för nytt för vintagefantaster som undertecknad.

   Radera
 2. Med andrs ord kör du en bloppis som modebloggtjejerna brukade kalla det. Finns det ens modebloggar längre eller är det bara Instagram, TikTok och sånt som gäller nu?

  För övrigt var det ganska länge sedan man hörde talas om SCART.

  SvaraRadera