Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2020-02-15 17:00

Reklam - alkohol kan skada din hälsa!

Lars Wilderängs Preparatus Supervivet #75406 i Systembolagets beställningssortiment.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

14 kommentarer:

 1. Alkohol förser din politiker med pengar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller din lokala kriminella säljare, eller dig själv med lite kunskap.

   Radera
 2. Kan du inte koka konjak på det? Kompaktare och lättare att lagra.

  SvaraRadera
 3. Kan man använda ett Revolut-kort
  för att skada sin hälsa
  Om den vanliga bankens
  betalningstjäster är nere

  SvaraRadera
 4. Naturligtvis skadar alkohol hälsan vid överdriven konsumtion. Å andra sida är alkohol en ganska harmlös vattenlöslig drog som snabbt avyttras ur systemet. Att väldigt många människor använder den får väl ses som ett faktum att det är något som människor anser sig behöva. Sen kan man maskera konsumtionen via kulturella och andra lokala preferenser.

  Dessutom är alkohol en smakförstärkare, vilket gör att jästa druvor gifter sig väl med mat, speciellt fin mat där placeboeffekten spelar en stor roll. Confiterad anka med en pinot noir funkar exempelvis otroligt bra.

  Sen kan man fundera över hur länge man vill leva, och ta relevant aktion utifrån det. När man är ung tänker man öht inte på det. Lite senare blir det mer uppenbart. Ska man leva 19 år till eller kanske 20 om man späker sig, vad är det för vits kan man undra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satsa på livskvalitet, eländet kommer ändå mot slutet.

   Radera
  2. Ja, man kan ju göra lite av varje. Jogga och avnjuta en Pinot Noir till den konfiterade ankan. Stndardförfarande vid förhandling att gå halva vägen var.

   Radera
 5. Säljer vinet bra? Jag har inte smakat det ännu.

  SvaraRadera
 6. Med anledning av hur intetsägande lindrig den där texten är försöker jag nu komma på något som inte kan skada din hälsa. Jag har gått vidare från förtäring och godkänner nu alla ting som empiriskt har bevisats existera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://imgflip.com/i/3pcf8s

   Radera
  2. Kondom om dina föräldrar hade använt det:)

   Radera
  3. Sätter mycket pengar på att ett antal människor har dött av att sätta en kondom i halsen.

   Med en sådan varning är jag lite förbryllad över att flaskaninte även har etiketten "OBS: flaskan ska ej förtäras".


   Radera
  4. Linus: jag tror du missade poängen. Hade de använt kondom så hade det inte varit skadligt för din hälsa (eftersom du hade då inte existerat och inte kunnat ta skada)

   Radera
  5. Hmm.. det beror ju på när man tycker att jag är "jag". Går även att argumentera för att jag kvävdes/torkade ut eller något. Detta i mycket ung ålder. :(

   Radera