Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-01-19 17:18

Stjärnklart nu tillbaka som pocket

Stjärnklart på pocket tog dessvärre slut i julhandeln tidigt i december i år, och har sedan dess varit restnoterad. Efter förseningar på grund av helgerna finns nu äntligen den fysiska pocketboken i sortimentet igen. Du hittar nu pocketboken hos din lokala välsorterade bokhandlare som t ex Akademibokhandeln, Pocketshop eller SF-bokhandeln, alternativt online på Adlbris för 59:- SEK eller Bokus för 59:- SEK.
Stjärnklart av Lars Wilderäng.
Den finns förstås även som ljudbok via de vanliga kanalerna som Storytel. Jag har även ett fåtal CD-skivor kvar av Stjärnklart, som var den sista av mina ljujdböcker som gavs ut på plastskiva. Trots frånvaron av plastskivor stod ljudböcker för 46% av min försäljning 2019.

Själv sitter jag och skriver mot deadline på min nästa roman Redovisningsavdelning Marviken, så det blir inga fler blogginlägg idag. Tror jag. Eller jo, nu kom jag på ett inlägg till. Återkommer.

Igår skrev jag exempelvis sjutton sidor på boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar