Aktuellt

Nya extrema Ygeman-rekord för elpriserna - 630 öre per kWh i södra Sverige på måndagen den 29:e november

"Vi har inte elbrist." - energiminister Anders Ygeman (S) till Expressen 8:e september 2021 Nordpool har nu fastställt elpriserna ...

2020-01-19 17:18

Stjärnklart nu tillbaka som pocket

Stjärnklart på pocket tog dessvärre slut i julhandeln tidigt i december i år, och har sedan dess varit restnoterad. Efter förseningar på grund av helgerna finns nu äntligen den fysiska pocketboken i sortimentet igen. Du hittar nu pocketboken hos din lokala välsorterade bokhandlare som t ex Akademibokhandeln, Pocketshop eller SF-bokhandeln, alternativt online på Adlbris för 59:- SEK eller Bokus för 59:- SEK.
Stjärnklart av Lars Wilderäng.
Den finns förstås även som ljudbok via de vanliga kanalerna som Storytel. Jag har även ett fåtal CD-skivor kvar av Stjärnklart, som var den sista av mina ljujdböcker som gavs ut på plastskiva. Trots frånvaron av plastskivor stod ljudböcker för 46% av min försäljning 2019.

Själv sitter jag och skriver mot deadline på min nästa roman Redovisningsavdelning Marviken, så det blir inga fler blogginlägg idag. Tror jag. Eller jo, nu kom jag på ett inlägg till. Återkommer.

Igår skrev jag exempelvis sjutton sidor på boken.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar