Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-01-05 19:33

Måndag och tisdag blir resedagar

När ni läser det här sitter jag och Lena på väg hem med flyget, och måndagen svensk tid blir resedag. Således kan bloggen bli lite lidande, men på onsdag bör justerat för jetlag verksamheten börja normaliseras igen.
Flygplatsen i Doha.
Dock har jag en anstormande bokdeadline för Redovisningsavdelninng Marviken, så full bloggaktivitet kommer inte vara återupprättad förrän i februari någon gång.

Jag ska försöka producera lite förproducerade blogginlägg för måndagen och tisdagen, men i skrivande stund 18:54 söndag kväll östaustralisk tid har jag ännu inte gjort det.

8 kommentarer:

 1. Ser fram mot Redovisningsavdelningen. Hoppas den, liksom Är du förberedd, när den kommer går att köpa direkt från någon av författarna. Har läst Är du förberedd men vill ha ett eget ex.

  Mini recension: Boken är väl värd att läsa. Riktigt spännande var när Lena vaknade framför en brinnande tv.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  Vänliga häl

  SvaraRadera
  Svar
  1. TV nuförtiden brinner inte så lätt. Hade en gång en tjock-TV som jag dammsög innanmätet på. När vi tittat en stund slog det upp en rökplym ungefär som från en liten atombomb. Hade tydligen råkat böja något motstånd mot något högspänningsjox.

   Radera
  2. Häftigt! Tog det lång tid att bli kvitt lukten?

   Radera
  3. Visade sig att det var de levande ljusen som orsakat branden och det hade spridit sig till väggen. Hände mycket och alla överlevde, men Lena blev svart ut och invändigt. Lägenheten behövde säkert totalrenoveras.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 2. Tycker det är kul att en tjej har fått ut dig från datorn och gården // en long time bloggföljare

  Carpe diem osv

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Allt gott etc. Inte många som jobbar så mycket som du.

  SvaraRadera