Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-12-14 17:02

Varit på filminspelning idag

"Vapen, man behöver massor med vapen." - anonym författare A
"Jag gillar också vapen." - anonym författare B
Idag har vi varit på filminspelning. Starka scener.
Starka scener.


Stark sxcen imed rök i skog.
Utbrunnen  fortfarande rykande bil.
Stark scen med teve.
Stark scen i sovrum.
Dagen har spenderats med en filminspelning.

Nej, det handlar inte om filmatisering av Stjärnklart, utan en några minuter lång informationsfilm där Lena och jag i egenskap av författare till Är du förberedd? har varit sakkunniga kring om kriget kommer. Den dyker upp via en mediakanal tids nog. Det kan bli precis hur fel som helst om den som klipper ihop det hela inte förstår när vi skojade, flamsade eller inte trodde kameran var på utan försökte få programledaren eller annan personal att tappa masken. Kan bli så många felaktiga citat utan korrekt sammanhang som helst, så det är väl bäst att säga till om det redan nu.

Fotona är ifrån räddningstjänstens övningsanläggning i Skövde. En riktigt trevlig anläggning med personal som har rätt inställning till saker och ting. Och övriga inresta medarbetare för inspelningen.

I morgon signerar vi Är du förberedd? hos Akademibokhandeln Center Syd mellan 13:00 och 14:30. Och jag signerar förstås även mina övriga böcker.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. "Skövde är fantastiskt" och "Skövde, staden som ingen behövde". 2 vanliga dagligen förekommande citat i Skaraborg....

  SvaraRadera
 2. Haha det räkte med att jag såg bilden på bilen,så förstog jag vart ni var.
  Gravt miljöskadad som jag är.

  SvaraRadera
 3. Ja när kommer stjärnklart som film eller kanske ännu bättre serie?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stjärn-serien skulle kunna bli en serie i klass med Pestens tid!

   Radera
 4. Bra där! Citat A är väl också citat från Neo i första Matrix?

  SvaraRadera
 5. Renault Clio ser nästan ut som en gammal Fiat panda när framskärmarna av plast smält..

  SvaraRadera