Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2019-12-22 12:37

Erkännande: Ropade hem ett konstverk

Jag måste lämna ett erkännande. Min fru Lena ropade hem ett konstverk på en norrländsk auktion, och det har nu anlänt och installerats i hemmet. Instruktioner från konstnärerna på installationsmöjligheter och hur konstverket kan eller bör tolkas hittas nedan.
Konstverket Köksbanan, av H & O G.
I stenhård konkurrens ropade Lena alltså hem konstverket Köksbanan, och följebrevet med olika installations och tolkningsförslag bifogas nedan. Av integritetsskäl har upphovspersonernas namn maskerats.

Konstverket är en så stark upplevelse, att det härmed publiceras för allmänheten på detta vis, i en form av öppet onlinemuseum, Galleri Cornucopia?
Följebrev Konstverket köksbanan.
Följebrev fortsättning.

Monteringsanvisningar.
Monteringsanvisningar. 
Tolkningen Fasthållande
Alternativa tolkningen Samspel.
Alternativ tolkning En banan i rullning
Alternativ tolkning Mötet.
 Kontakter till konstnärsparet kan förmedlas vid seriösa förfrågningar. Ha plånboken, betalkortet eller Swish redo.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Hahahaaaa!!! Den var riktigt skojig!

  SvaraRadera
 2. Mmm, en smula "The physical impossibility of death in the mind of someone living", jag förstår, jag förstår.

  "In keeping with the piece's title, the [X] is simultaneously life and death incarnate in a way you don't quite grasp until you see it, suspended and silent ... . It gives the innately demonic urge to live a demonic, deathlike form."

  SvaraRadera
 3. i själva verket handlar det om en kommentar till houllebecques "serotonine", dvs slutet på manligheten, där man hänger upp bananen så att säga på väggen, eftersom den inte ska användas längre.

  SvaraRadera
 4. Jag är besviken, hade åtminstone förväntat migen lokalt eko-odlad morot från norrland, inte en importerad besprutad frukt.

  SvaraRadera
 5. Ett plagiat såldes nyligen i Californien för 120000 Dollar hoppas att ni gav minst lika mycket för detta original.

  SvaraRadera