Aktuellt

Du följer väl Folkhälsomyndighetens rekommendationer - här är de

Så här under coronapandemin är det extra viktigt att vi alla tar gemensamt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För sak...

2019-12-22 12:37

Erkännande: Ropade hem ett konstverk

Jag måste lämna ett erkännande. Min fru Lena ropade hem ett konstverk på en norrländsk auktion, och det har nu anlänt och installerats i hemmet. Instruktioner från konstnärerna på installationsmöjligheter och hur konstverket kan eller bör tolkas hittas nedan.
Konstverket Köksbanan, av H & O G.
I stenhård konkurrens ropade Lena alltså hem konstverket Köksbanan, och följebrevet med olika installations och tolkningsförslag bifogas nedan. Av integritetsskäl har upphovspersonernas namn maskerats.

Konstverket är en så stark upplevelse, att det härmed publiceras för allmänheten på detta vis, i en form av öppet onlinemuseum, Galleri Cornucopia?
Följebrev Konstverket köksbanan.
Följebrev fortsättning.

Monteringsanvisningar.
Monteringsanvisningar. 
Tolkningen Fasthållande
Alternativa tolkningen Samspel.
Alternativ tolkning En banan i rullning
Alternativ tolkning Mötet.
 Kontakter till konstnärsparet kan förmedlas vid seriösa förfrågningar. Ha plånboken, betalkortet eller Swish redo.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Hahahaaaa!!! Den var riktigt skojig!

  SvaraRadera
 2. Mmm, en smula "The physical impossibility of death in the mind of someone living", jag förstår, jag förstår.

  "In keeping with the piece's title, the [X] is simultaneously life and death incarnate in a way you don't quite grasp until you see it, suspended and silent ... . It gives the innately demonic urge to live a demonic, deathlike form."

  SvaraRadera
 3. i själva verket handlar det om en kommentar till houllebecques "serotonine", dvs slutet på manligheten, där man hänger upp bananen så att säga på väggen, eftersom den inte ska användas längre.

  SvaraRadera
 4. Jag är besviken, hade åtminstone förväntat migen lokalt eko-odlad morot från norrland, inte en importerad besprutad frukt.

  SvaraRadera
 5. Ett plagiat såldes nyligen i Californien för 120000 Dollar hoppas att ni gav minst lika mycket för detta original.

  SvaraRadera