Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-12-24 12:13

En extra god jul till er som jobbar!

Till alla er bland läsarna som jobbar idag - i synnerhet ni som jobbar inom försvar, sjukvård och blåljusmyndigheterna, rättsväsendet inklusive kriminalvården, infrastruktur som exempelvis kraftverk och elnät - en extra god jul! Tack för er tjänstgöring!
Avspärrat.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

6 kommentarer:

 1. Instämmer. Och ett personligt tack till de kollegor som har jour för att lösa tandvärk på julafton så att jag kan smutta på rödvinet istället. Kom ihåg att akta er för vörtbrödet på julbordet, värre än knäck och nötter sammantaget!

  SvaraRadera
 2. Tack, och detsamma.
  Skulle jobbat idag men tog föräldraledigt.

  SvaraRadera
 3. Tack, känner mig lite träffad. Precis checkat in för ett 12 timmars nattskift i en tung el-intensiv industri. Våra kunder är pappersindustrin - framförallt då till vätskekartong.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket. Även om jag kom lindrigt undan med hemgång redan 14:00.

  SvaraRadera
 5. Jag håller med, ni är guld värda. Synd att det skall vara så svårt att berätta det för er. Ni gör skillnad. Go Jul!

  SvaraRadera
 6. Vem farao röstar ner det här?

  SvaraRadera