Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2019-12-24 12:13

En extra god jul till er som jobbar!

Till alla er bland läsarna som jobbar idag - i synnerhet ni som jobbar inom försvar, sjukvård och blåljusmyndigheterna, rättsväsendet inklusive kriminalvården, infrastruktur som exempelvis kraftverk och elnät - en extra god jul! Tack för er tjänstgöring!
Avspärrat.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Instämmer. Och ett personligt tack till de kollegor som har jour för att lösa tandvärk på julafton så att jag kan smutta på rödvinet istället. Kom ihåg att akta er för vörtbrödet på julbordet, värre än knäck och nötter sammantaget!

  SvaraRadera
 2. Tack, och detsamma.
  Skulle jobbat idag men tog föräldraledigt.

  SvaraRadera
 3. Tack, känner mig lite träffad. Precis checkat in för ett 12 timmars nattskift i en tung el-intensiv industri. Våra kunder är pappersindustrin - framförallt då till vätskekartong.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket. Även om jag kom lindrigt undan med hemgång redan 14:00.

  SvaraRadera
 5. Jag håller med, ni är guld värda. Synd att det skall vara så svårt att berätta det för er. Ni gör skillnad. Go Jul!

  SvaraRadera
 6. Vem farao röstar ner det här?

  SvaraRadera