Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2019-11-23 08:54

Svag börsvecka

En svag börsvecka är avslutad och bjöd på den största nedgången sedan i början av oktober. Och fredagens handel gav nog ett kortsiktigt facit på vad marknaden tyckte om Teslas CyberTruck.
Veckochart OMXS30.
Storbolagsindex OMXS30 gick -1.86% och det breda OMXSPI -1.19%. Det ser ut som att OMXS30 bör ner till motståndsområdet runt 1675 innan eventuell upprekyl.

Tesla föll hårt på presentationen av monstret CyberTruck. Marknaden gillade uppenbarligen inte den så kallade designen och aktien stängde på -6.14% och sin lägsta notering i november.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. OT
    Grattis Lars!
    Du har tillägnats en helsida i senaste numret av Nya Tider.

    SvaraRadera