Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-11-15 10:31

Recensioner Är du förberedd? - tider bokmässan i Köpenhamn

Resdag idag, raka vägen från Västindien till bokmässan i Köpenhamn, så ganska dött här på bloggen, om inte annat på grund av jetlag. Så ni får hålla till godo med några recensioner av Är du förberedd och tiderna för mig på bokmässan i Danmark, där Stjärnklart på danska lanseras, om någon läsare mot förmodan kommer vara där.
Är du förberedd av Lena Wilderäng & Lars Wilderäng
BTJ ger Är du förberedd 4/5 i BTJ-häftet:
"Är du förberedd? är en mycket läsvärd och viktig bok om deras gemensamma intresse prepping. Utan att vara alarmistiska ger författarna oss den kunskap vi behöver för att känna oss så trygga som möjligt vid en eventuell krissituation." - BTJ-häftet, lektör Ylva Sjöblom.
Bloggen Vardagsprepping recenserar boken:
"Kort och gott är denna bok ett absolut måste för dig som är nyfiken på prepping, eller som behöver nya idéer och nya synsätt på krisberedskap. Lars och Lena levererar i sitt samarbete ett familjärt och odramatiskt sätt att stärka sin befintliga beredskap eller att komma igång med det rudimentära."
Bloggen Doktor prepper har också recenserat boken,

Min roman Stjärnklart kommer nu ut på danska, och jag är därför på danska Bogforum med tre signeringar. Tider nedan. Plats vet jag inte i skrivande stund.

Fredag signering kl 15:00 - 15:30
Lördag signering kl 15:00- 15:30
Söndag signering kl 11:00 - 11:30
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer: