Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2019-11-15 10:31

Recensioner Är du förberedd? - tider bokmässan i Köpenhamn

Resdag idag, raka vägen från Västindien till bokmässan i Köpenhamn, så ganska dött här på bloggen, om inte annat på grund av jetlag. Så ni får hålla till godo med några recensioner av Är du förberedd och tiderna för mig på bokmässan i Danmark, där Stjärnklart på danska lanseras, om någon läsare mot förmodan kommer vara där.
Är du förberedd av Lena Wilderäng & Lars Wilderäng
BTJ ger Är du förberedd 4/5 i BTJ-häftet:
"Är du förberedd? är en mycket läsvärd och viktig bok om deras gemensamma intresse prepping. Utan att vara alarmistiska ger författarna oss den kunskap vi behöver för att känna oss så trygga som möjligt vid en eventuell krissituation." - BTJ-häftet, lektör Ylva Sjöblom.
Bloggen Vardagsprepping recenserar boken:
"Kort och gott är denna bok ett absolut måste för dig som är nyfiken på prepping, eller som behöver nya idéer och nya synsätt på krisberedskap. Lars och Lena levererar i sitt samarbete ett familjärt och odramatiskt sätt att stärka sin befintliga beredskap eller att komma igång med det rudimentära."
Bloggen Doktor prepper har också recenserat boken,

Min roman Stjärnklart kommer nu ut på danska, och jag är därför på danska Bogforum med tre signeringar. Tider nedan. Plats vet jag inte i skrivande stund.

Fredag signering kl 15:00 - 15:30
Lördag signering kl 15:00- 15:30
Söndag signering kl 11:00 - 11:30

4 kommentarer: