Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2019-11-10 13:37

På researchresa - kan vara konstiga tider på bloggen

Som kanske märktes igår är jag bortrest på researchresa, då det inte kom något blogginlägg under eftermiddagen. Jag befinner mig ett antal timmar bort tidszonmässigt, med sporadisk och/eller väldigt dyr Internetåtkomst, men kommer försöka producera blogginlägg ändå, även om det är hektiskt och en del som måste klaras av på plats. Därtill uppvisar olika länder och samhällen lite olika nivåer av effektivitet, något som brukar kunna översättas till välstånd.
Receptionen i hotellobbyn är passande nog dekorerad med en Cornucopia.
Har några resor för bokresearch till Redovisningsavdelning Marviken, och är på en sådan just nu, vilket ställer till det lite grann med bloggskrivandet. Dels på grund av bristande Internettillgång och dels på grund av bristande effektivitet, dvs en levnadsstandard som skiljer sig lite från svensk eller europeisk nivå.

Därtill är jag lite off i tidszoner, och er tid är inte min tid just nu. Jag gick även upp kockan 04:00 i Sveige svensk tid på lördag morgon.
Bloggar och författarjäveln på CDG klockan 09:31 svensk tid igår lördag.
Men det ska väl bli några inlägg ändå. Sedan kan det säkert bli lite fotoreportage också när jag väl är hemma eller har fungerande Internet, eller inte tappar tid på grund av effektivitetsnivån i lokalsamhället.

Just nu ligger jag tidigt på morgonen och skriver blogginlägg på hotellrummet, då jag inte kan vara säker på tillräcklig bandbredd eller tillgång senare under dagen.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar: