Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-11-10 13:37

På researchresa - kan vara konstiga tider på bloggen

Som kanske märktes igår är jag bortrest på researchresa, då det inte kom något blogginlägg under eftermiddagen. Jag befinner mig ett antal timmar bort tidszonmässigt, med sporadisk och/eller väldigt dyr Internetåtkomst, men kommer försöka producera blogginlägg ändå, även om det är hektiskt och en del som måste klaras av på plats. Därtill uppvisar olika länder och samhällen lite olika nivåer av effektivitet, något som brukar kunna översättas till välstånd.
Receptionen i hotellobbyn är passande nog dekorerad med en Cornucopia.
Har några resor för bokresearch till Redovisningsavdelning Marviken, och är på en sådan just nu, vilket ställer till det lite grann med bloggskrivandet. Dels på grund av bristande Internettillgång och dels på grund av bristande effektivitet, dvs en levnadsstandard som skiljer sig lite från svensk eller europeisk nivå.

Därtill är jag lite off i tidszoner, och er tid är inte min tid just nu. Jag gick även upp kockan 04:00 i Sveige svensk tid på lördag morgon.
Bloggar och författarjäveln på CDG klockan 09:31 svensk tid igår lördag.
Men det ska väl bli några inlägg ändå. Sedan kan det säkert bli lite fotoreportage också när jag väl är hemma eller har fungerande Internet, eller inte tappar tid på grund av effektivitetsnivån i lokalsamhället.

Just nu ligger jag tidigt på morgonen och skriver blogginlägg på hotellrummet, då jag inte kan vara säker på tillräcklig bandbredd eller tillgång senare under dagen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: