Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2019-11-23 15:23

På researchresa igen

Jag är ute på researchresa för min nästa roman Redovisningsavdelning Marviken - igen. Denna gång bara fyra dagar varav hälften är restid internationellt eller nationellt. På grund av säkerhetsskäl kan jag inte säga vart just nu. Oavsett har jag mycket dåligt/dyrt Internet, och har inte hunnit skriva inlägg i förväg. Får förhoppningsvis tillförlitligt Internet söndag kväll, och kan skriva bättre blogginlägg då, och kan börja skriva om resan när jag är på väg hem på måndag.

Tills dess önskar jag er en trevlig helg.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. https://assets.entrepreneur.com/content/3x2/1300/10-questions-to-consider-when-choosing-new-office-space-2.jpg

    SvaraRadera
  2. Har du provat Google Fi?
    De säger sig ha data inkluderat i 200+ länder.
    Har funderat på att byta till det, men inte pratat med nån som använder det.

    SvaraRadera