Aktuellt

Allt är inte en politisk handling

Allting här i livet är inte en politisk handling. Proffs kan faktiskt ha en personlig åsikt, som på inget sätt påverkar deras yrkesutövnin...

2019-11-16 11:56

Motståndet höll emot och OMXS30 vände ner

Det ser ut som att det var korrekt att området runt 1775 var ett motstånd för OMXS30, och Stockholmsbörsens storbolagsindex vände ner från dessa nivåer. 
Dagschart OMXS30.
Nästa mål bör alltså vara det tidigare motståndet, numera stöder, runt 1675. 

Det ser för övrigt också ut som att ett motståndsområde håller på att etableras runt 660, eller rent av är etablerat, för det bredare indexet OMXSPI. I så fall ska OMXSPI ner till 630.

För tillfället - återstår att se om det är kort- eller långsiktigt - kanske det roliga var över för den här gången. Men alla backtraders och börsexperter här sålde ju exakt på toppen och kan klappa varandras ryggar.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

 1. Viktade om efter att brexit blev förlängt 100%->50% räntefonder. Några % + hittills, bara ren tur. Ren riskhantering för att inte förlora.

  SvaraRadera
 2. Kanske lite förhastat och påstå att Stockholm har vänt neråt samtidigt som resten av världen tuffar på starkt uppåt.

  Nu var det väl dessutom bankerna som sänkte Stockholmsbörsen.

  Även om jag eg är pessimist så misstänker jag att när nu inte rapporterna från Q3 räckte för att sänka optimisterna så tror jag optimisterna kommer hålla i taktpinnen ett tag till, med förhoppningar och bättre resultat Q4.

  Bättre Q4 jag själv iofs inte tror på.

  SvaraRadera