Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-11-16 11:56

Motståndet höll emot och OMXS30 vände ner

Det ser ut som att det var korrekt att området runt 1775 var ett motstånd för OMXS30, och Stockholmsbörsens storbolagsindex vände ner från dessa nivåer. 
Dagschart OMXS30.
Nästa mål bör alltså vara det tidigare motståndet, numera stöder, runt 1675. 

Det ser för övrigt också ut som att ett motståndsområde håller på att etableras runt 660, eller rent av är etablerat, för det bredare indexet OMXSPI. I så fall ska OMXSPI ner till 630.

För tillfället - återstår att se om det är kort- eller långsiktigt - kanske det roliga var över för den här gången. Men alla backtraders och börsexperter här sålde ju exakt på toppen och kan klappa varandras ryggar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Viktade om efter att brexit blev förlängt 100%->50% räntefonder. Några % + hittills, bara ren tur. Ren riskhantering för att inte förlora.

  SvaraRadera
 2. Kanske lite förhastat och påstå att Stockholm har vänt neråt samtidigt som resten av världen tuffar på starkt uppåt.

  Nu var det väl dessutom bankerna som sänkte Stockholmsbörsen.

  Även om jag eg är pessimist så misstänker jag att när nu inte rapporterna från Q3 räckte för att sänka optimisterna så tror jag optimisterna kommer hålla i taktpinnen ett tag till, med förhoppningar och bättre resultat Q4.

  Bättre Q4 jag själv iofs inte tror på.

  SvaraRadera