Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2019-11-20 11:16

Bokkväll Karlskrona i morgon torsdag 21:a nov 19:30

I morgon torsdagen den 21:a november deltar jag i en bokkväll i Karlskrona. Platsen är Rydows på  Borgmästaregatan 17. Dörrarna öppnas 19:00, evenemanget drar igång 19:30.
Bokens dag i Uddevalla härom veckan.
Ni kan läsa mer här på Facebook. Evenemanget arrangeras av BLT, Akademibokhandeln, Paraply och Rydows. Biljetter kostar 295:- SEK eller 245:- SEK för kunder med BLT Pluskort och kan köpas i förväg här.

Evenemanget kommer vara någon form av paneldiskussion. Övriga deltagande författare är Camilla Sten, Anna Bennich, Sofia Wood och Thomas Bodström. Tidningen BLT kommer även dela ut sitt kulturpris för i år.

Jag antar att jag kommer signera böcker.

Rydows Bistro har öppet från 16 för den som vill ha en bit mat innan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar