Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2019-10-19 12:31

Ny pressbild på Lars Wilderäng

Får väl göra ett relativt ovanligt undantag och faktiskt lägga ut en bild på mig, även om det bär mig emot. Bloggen handlar inte om mig som person.
Lars Wilderäng. Foto: Sören Håkanlind.
Som ni märkt är inte bloggen direkt en sådan där jag viftar med mitt ansikte på första sidan, utan det hittar man först under sidan Om bloggen.

Nu har iaf Norstedts skakat fram nya pressfoton på mig, då de förra var från 2016. Fotograf den här gången är Sören Håkanlind. Fotona togs runt Sätila, ovan syns stenbron vid fd fängelset Smälteryd i bakgrunden,

Finns fler bilder om jag ska illustreras på olika vis, men det här verkar vara den som gäller generellt. Bilden är också utbytt på mina sociala medier som Twitter, Instagram och min officiella Facebook-sida.

7 kommentarer:

 1. Haha. Personkult här på bloggen.

  SvaraRadera
 2. Såg en bild från 2017 där du visar tänderna. Passande för Halloween, men tyvärr inte ett leende. Om man aldrig ler, glömmer man bort hur man gör då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan alltid le i mjugg. Det glömmer man inte.

   Radera
  2. Lägg av nu.
   Han är utanför ett fängelse för bövelen!
   Då ska man se bister ut!

   Radera
  3. Eller ska man kanske le om man är på utsidan???... tål att tänkas på.


   ...

   (Avviker till källaren för filosofiska funderingar)

   Radera
 3. Undvik att sätta upp gångna års pressbilder bredvid varandra bara.

  SvaraRadera
 4. Ser lite märkligt ut vid höger öga. Antingen en redigeringsmiss eller någon form av reflektion i glasögat som tar in bakgrunden.

  SvaraRadera