Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-10-19 12:31

Ny pressbild på Lars Wilderäng

Får väl göra ett relativt ovanligt undantag och faktiskt lägga ut en bild på mig, även om det bär mig emot. Bloggen handlar inte om mig som person.
Lars Wilderäng. Foto: Sören Håkanlind.
Som ni märkt är inte bloggen direkt en sådan där jag viftar med mitt ansikte på första sidan, utan det hittar man först under sidan Om bloggen.

Nu har iaf Norstedts skakat fram nya pressfoton på mig, då de förra var från 2016. Fotograf den här gången är Sören Håkanlind. Fotona togs runt Sätila, ovan syns stenbron vid fd fängelset Smälteryd i bakgrunden,

Finns fler bilder om jag ska illustreras på olika vis, men det här verkar vara den som gäller generellt. Bilden är också utbytt på mina sociala medier som Twitter, Instagram och min officiella Facebook-sida.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Haha. Personkult här på bloggen.

  SvaraRadera
 2. Såg en bild från 2017 där du visar tänderna. Passande för Halloween, men tyvärr inte ett leende. Om man aldrig ler, glömmer man bort hur man gör då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan alltid le i mjugg. Det glömmer man inte.

   Radera
  2. Lägg av nu.
   Han är utanför ett fängelse för bövelen!
   Då ska man se bister ut!

   Radera
  3. Eller ska man kanske le om man är på utsidan???... tål att tänkas på.


   ...

   (Avviker till källaren för filosofiska funderingar)

   Radera
 3. Undvik att sätta upp gångna års pressbilder bredvid varandra bara.

  SvaraRadera
 4. Ser lite märkligt ut vid höger öga. Antingen en redigeringsmiss eller någon form av reflektion i glasögat som tar in bakgrunden.

  SvaraRadera