Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2019-10-22 09:39

Framträder på Bokens Dag i Uddevalla torsdag 24:e oktober

Nu på torsdag framträder jag med en förkortad författarföreläsning på Bokens Dag på Folkets hus i Uddevalla. Evenemanget börjar 17:30 och övriga författare är Mari Jungstedt, Zeina Mourtada och Kalle Lind.
Stenviken från Stjärnklart-böckerna ligger norr om Ljungskile i Uddevalla kommun och heter egentligen Kråkholmen. 
Lite kul förstås, då delar av Stjärnklartböckerna utspelar sig i just Uddevalla i form av Ljungskiletrakten, även om mer hör hemma i Stenungsund (Svenshögen) och Kungälv (Marstrand).
Författarjäveln simmar Filip Stenviks simtur från ön in till land, cirka 500 meter. Var lite strömt i Havsstensfjorden.
Bokens Dag tar 200:- SEK i inträde i entrén eller kan förköpas för 160:- SEK hos Tickster. Författarna går på 18:30, och jag bör köra min dragning runt 19:30.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Stjärnklart, Lars Wilderängs gripande triologi om den smärta som följer i den interstellära gentrifieringens spår och de prövningar som de som väljer att kämpa för dekolonisering utsätts för. :)

    SvaraRadera
  2. Damm, kattmat och hembränning är intressanta komponenter när elförsörjningen fallerar. Dammig start och hembränning på slutet i Stjärnklart. Spännande fortsättning i de följande böckerna. Gillar särskilt överblick.

    Vänliga hälsningar

    Nanotec

    SvaraRadera