Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2019-10-22 09:39

Framträder på Bokens Dag i Uddevalla torsdag 24:e oktober

Nu på torsdag framträder jag med en förkortad författarföreläsning på Bokens Dag på Folkets hus i Uddevalla. Evenemanget börjar 17:30 och övriga författare är Mari Jungstedt, Zeina Mourtada och Kalle Lind.
Stenviken från Stjärnklart-böckerna ligger norr om Ljungskile i Uddevalla kommun och heter egentligen Kråkholmen. 
Lite kul förstås, då delar av Stjärnklartböckerna utspelar sig i just Uddevalla i form av Ljungskiletrakten, även om mer hör hemma i Stenungsund (Svenshögen) och Kungälv (Marstrand).
Författarjäveln simmar Filip Stenviks simtur från ön in till land, cirka 500 meter. Var lite strömt i Havsstensfjorden.
Bokens Dag tar 200:- SEK i inträde i entrén eller kan förköpas för 160:- SEK hos Tickster. Författarna går på 18:30, och jag bör köra min dragning runt 19:30.

2 kommentarer:

  1. Stjärnklart, Lars Wilderängs gripande triologi om den smärta som följer i den interstellära gentrifieringens spår och de prövningar som de som väljer att kämpa för dekolonisering utsätts för. :)

    SvaraRadera
  2. Damm, kattmat och hembränning är intressanta komponenter när elförsörjningen fallerar. Dammig start och hembränning på slutet i Stjärnklart. Spännande fortsättning i de följande böckerna. Gillar särskilt överblick.

    Vänliga hälsningar

    Nanotec

    SvaraRadera