Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-10-22 09:39

Framträder på Bokens Dag i Uddevalla torsdag 24:e oktober

Nu på torsdag framträder jag med en förkortad författarföreläsning på Bokens Dag på Folkets hus i Uddevalla. Evenemanget börjar 17:30 och övriga författare är Mari Jungstedt, Zeina Mourtada och Kalle Lind.
Stenviken från Stjärnklart-böckerna ligger norr om Ljungskile i Uddevalla kommun och heter egentligen Kråkholmen. 
Lite kul förstås, då delar av Stjärnklartböckerna utspelar sig i just Uddevalla i form av Ljungskiletrakten, även om mer hör hemma i Stenungsund (Svenshögen) och Kungälv (Marstrand).
Författarjäveln simmar Filip Stenviks simtur från ön in till land, cirka 500 meter. Var lite strömt i Havsstensfjorden.
Bokens Dag tar 200:- SEK i inträde i entrén eller kan förköpas för 160:- SEK hos Tickster. Författarna går på 18:30, och jag bör köra min dragning runt 19:30.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Stjärnklart, Lars Wilderängs gripande triologi om den smärta som följer i den interstellära gentrifieringens spår och de prövningar som de som väljer att kämpa för dekolonisering utsätts för. :)

    SvaraRadera
  2. Damm, kattmat och hembränning är intressanta komponenter när elförsörjningen fallerar. Dammig start och hembränning på slutet i Stjärnklart. Spännande fortsättning i de följande böckerna. Gillar särskilt överblick.

    Vänliga hälsningar

    Nanotec

    SvaraRadera