Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2019-09-03 13:41

Spelade in en filmsnutt åt Storytel

I somras spelade jag in en filmsnutt åt Storytel. Eller egentligen spelade jag in en hel del. Nedanstående blev resultatet.
Min roman Fallet finns som ljudbok hos Storytel.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. I shall look forward personally to exterminating you, Mr. Bond.

  Har hämtat hem Fallet hos Storytel.

  Nulli secundus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antyder du att jag ser ut som en Bondskurk? Inte bondskurk (versalt b)?

   Radera
  2. Blonderat hår och glasögon passar ALLTID som skurk. Gärna med tysk brytning.

   Den galne vetenskapsmannen Lars har skapat en maskin som ger ett oändligt överflöd - en kornukopi - vilket hotar USAs hegemoni och familjen Rotschildts makt. Överste Braddock sänds ut för att ha hand om hotet. Men väl på plats i Sätila tillfångatas Braddock av en patrull ledd av den ökände spetznasokdaten Kamrat Gogol.

   Hur skall det sluta? På 80-talet franför TV:n kände man på sig att den amerikanske hjältesokdaten nog skulle greja det på något sätt.

   Radera