Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2019-09-15 20:02

Snackar prepping i Aftonbladet/TV3 i morgon måndag 06:45 repris 07:15

Lite ändrade tider för morgondagens morgonsoffa hos Aftonbladet TV och TV3. Min hustru Lena och jag kommer snacka vår nya preppingbok och prepping i några minuter live på aftonbladet.se klockan 06:45 och med en repris hos TV3:s morgonprogram 07:15. Det är iaf beskedet som gäller just nu, och de tider som krävs för att vara på plats (dvs 45 minuter tidigare pga smink och sånt).
Lena & Lars Wilderäng med boken Är du förberedd?
Är du förberedd? finns hos din lokala välsorterade bokhandlare eller  för 189:- SEK hos Adlibris eller för 199:- SEK hos Bokus.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Den onämnbara tidningen som dräpte Benny Fredriksson alltså? Nåja, degen ska väl in.

  SvaraRadera
 2. Tja, vad skall man säga... Gratulerar till bra timing!

  SvaraRadera
 3. Den beställer jag på direkten. Alltid kul med svenska prepper manualer. Löser annars mest amerikanskt dito,och debatt ofta ett lite annat perspektiv och förutsättningar

  SvaraRadera
 4. Priset är 198 kr hos Adlibris

  SvaraRadera