Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2019-09-15 20:02

Snackar prepping i Aftonbladet/TV3 i morgon måndag 06:45 repris 07:15

Lite ändrade tider för morgondagens morgonsoffa hos Aftonbladet TV och TV3. Min hustru Lena och jag kommer snacka vår nya preppingbok och prepping i några minuter live på aftonbladet.se klockan 06:45 och med en repris hos TV3:s morgonprogram 07:15. Det är iaf beskedet som gäller just nu, och de tider som krävs för att vara på plats (dvs 45 minuter tidigare pga smink och sånt).
Lena & Lars Wilderäng med boken Är du förberedd?
Är du förberedd? finns hos din lokala välsorterade bokhandlare eller  för 189:- SEK hos Adlibris eller för 199:- SEK hos Bokus.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Den onämnbara tidningen som dräpte Benny Fredriksson alltså? Nåja, degen ska väl in.

  SvaraRadera
 2. Tja, vad skall man säga... Gratulerar till bra timing!

  SvaraRadera
 3. Den beställer jag på direkten. Alltid kul med svenska prepper manualer. Löser annars mest amerikanskt dito,och debatt ofta ett lite annat perspektiv och förutsättningar

  SvaraRadera
 4. Priset är 198 kr hos Adlibris

  SvaraRadera