Cornucopia?

Aktuellt

Istället för bankfack?

När allt fler banker stänger ner sina bankfack och alternativen kräver att man rycker upp hela sin ekonomi, alla kort, konton, appar, sparan...

2019-09-26 17:25

Recension av Är du förberedd?

Prepperbloggen Dr Prepper har gjort en omfattande recension av Lenas och min Är du förberedd? Recensionen hittas här.
Är du förberedd? av Lena och Lars Wilderäng
Är du förberedd? hittas på Adlibris för 198:- eller Bokus för 199:- SEK eller nu på bokmässan i Göteborg i SF-bokhandelns monter för 199:- SEK. Den finns även hos din lokala välsorterade Akademibokhandlare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Börsen och solen har gått upp idag med.
  När kommer krisen som utlovat?

  SvaraRadera
 2. Läst en fjärdedel. Finner den välskriven och på en bra nivå hitintills . Ska jag komma med någon kritik så var det väl presentationerna av författarna, som var riktigt skämskudde varning. ( Eller så är det jag som börjar bli gammal , vem vet...)

  SvaraRadera
 3. När kommer boken som e-bok? Smidigare sätt att läsa och den har man alltid med sig då.

  SvaraRadera
 4. Mr Cournu borde skapa en Escape the room event baserad på boken där man får testa och lära sig det han försöker lära ut i boken. Det kommer att bli en succe då många företag kommer att låta sina anställda gå på det. Jag har själv gått en överlevnadskurs...

  SvaraRadera